Billeder 2019

No photo has been submitted for the contest. Be the first!

Fotokonkurrencen 2019

Sol, grønt og smilende vandrere eller regn, rusk og dampende termokopper. Hvad synes du, indrammer en vandretur med Dansk Vandrelaug bedst?

Med fokus på vandrere i naturligt samspil er den årligt tilbagevendende fotokonkurrence åben for nye billeder. Reglerne er enkle – du skal være medlem af DVL, og du må højst uploade tre billeder til konkurrencen.

Som noget nyt skal du dog være opmærksom på, at du med persondatalovgivningen (GDPR) skal have lov til at offentliggøre billeder, hvis enkeltpersoner er i fokus. Situationsbilleder må du gerne dele uden samtykke, så længe at ingen med rimelighed kan føle sig udstillet, udnyttet eller krænket. Med situationsbillede menes, at formålet med billedet er at vise en aktivitet eller situation. (se mere på datatilsynet.dk).

Hav medlemsnummeret klar

fotokonkurrence.dvl.dk logger du ind med dit medlemsnummer som brugernavn og din adgangskode som på Membersite. Vælg menupunktet Fotokonkurrence 2019. Yderligere vejledning finder du på selve hjemmesiden.

Du kan uploade billeder fra nu af og frem til den 21. oktober – det vil sige frem til efterårsferieugen som vanligt. Det er muligt at skifte ud blandt de tre billeder indtil deadline, det kræver blot at du sletter, inden du uploader et nyt.

Tag årets bedste billede af vandrere i naturligt samspil – der er fine præmier til nr. 1, 2 og 3 fra Friluftsland!

De indsendte foto bedømmes anonymt af en dommerkomite bestående af de fotokyndige medlemmer: Vita Gregersen Nielsen, Alan Christensen, Jan Adler Nissen og Christian Lauritzen samt landsformand Steen Kobberø-Hansen.

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen er åben for medlemmer af Dansk Vandrelaug. Medlemmer af dommerkomiteen, Styrelsen, ansatte i sekretariatet samt personer i disses husstand kan dog ikke deltage.

Dine konkurrencefotos skal være taget på en DVL-tur eller til en DVL-event.

Vi forudsætter, at Dansk Vandrelaug må benytte alle fotos indsendt til konkurrencen i medlemsbladet VandreLiv, på dvl.dk og andet trykt eller elektronisk materiale om DVL efter gældende regler om offentliggørelse af billeder.

Bedømmelsen af de indsendte fotos forventes afsluttet primo december, hvorefter der træffes aftale om dag og sted for præmieoverrækkelse. Resultatet offentliggøres på hjemmesiden, på Facebook og bliver omtalt i VandreLiv nr. 2, 2020.